Telefoonnummer: 030-2288464

 

 • Allround moderne tandartspraktijk
 • Avondopenstelling 
 • Persoonlijke aandacht voor iedereen
 • Eigen tandtechnisch laboratorium

 

Direct aanmelden

Geriatrische tandheelkunde

Tot onze grote vreugde is het ons gelukt om ook een geriatrisch tandarts aan ons team toe te voegen. Wendy Spijkers is een geëngageerde, enthousiaste en jonge tandarts die zich gespecialiseerd heeft in de behandeling van oudere mensen. Zij heeft haar expertise opgebouwd in verschillende verzorgingstehuizen en in een instelling voor geestelijke en verstandelijke gehandicapten, waar zij verantwoordelijk is voor de gehele tandheelkundige verzorging van de bewoners.

Met de zorginstellingen de Biltse Hof en Huize het Oosten in Bilthoven zijn al directe afspraken gemaakt. Het Leendert Meeshuis organiseert binnenkort een voorlichtingsbijeenkomst.

Indien u op zoek bent naar de juiste tandheelkundige zorg voor een oudere patiënt, kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt dit ook via de bovengenoemde zorginstellingen regelen. Zij zijn op de hoogte van de aanmeldingsprocedure.

Er zal voor iedere patiënt een behandelplan gemaakt worden en dat zal met de patiënt, familie en eventueel ook met de verzorgingsarts besproken worden. Het algehele doel is een pijnvrije gezonde mond. Het behandelplan zal alleen na overleg en in gehele overeenstemming uitgevoerd worden.

 

De procedure stapsgewijs:
 

 • U vult het bijgevoegde formulier in en levert het in bij de receptie van één van de bovengenoemde zorginstelling. Woont u zelfstandig, dan kunt u het formulier naar ons mailen of opsturen.
   
 • XQdent neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. In de zorginstellingen wordt regelmatig een afspraak gepland indien vooronderzoek van de mondsituatie gewenst is. Dit onderzoek wordt door een tandartsassistente uitgevoerd. Bij klachten of dringende vragen kan natuurlijk direct een afspraak bij de tandarts gemaakt worden.
   
 • De tandarts maakt een behandelplan en dit zal, indien gewenst, zowel aan u als aan de verzorgingsarts toegestuurd worden.
   
 • XQdent maakt daarvoor de geplande afspraken om de voorgestelde behandelingen uit te voeren. Bijzondere behandelingen zullen van te voren met de patiënt, de familie en de verzorgingsarts besproken worden.
   
 • De financiële afhandeling wordt geheel verzorgd door XQdent. Als bewoner van een zorginstelling vallen de kosten van de eventuele behandeling onder de AWBZ-regeling.
Contact

XQdent - Bilthoven
Prof. Bronkhorstlaan 10 (Gebouw 62)
3723 MB  Bilthoven

Tel: 030-2288464
E-mail: bilthoven@xqdent.nl
Aanmelden praktijk

Spoednummer: 0900-8602

Openingstijden
Maandag:
7:30 - 20:30
Dinsdag:
7:30 - 20:30
Woensdag:
7:30 - 20:30
Donderdag:
7:30 - 20:30
Vrijdag:
7:30 - 15:30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Op vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tot 14:30 uur
Prothese check - geheel vrijblijvend

© , XQdent - Bilthoven | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022